Tøjkøb

De skønneste hjemmesko

13. november 2013

I min søgen på hjemmesko, var det virkelig vigtigt at jeg kunne finde nogle som var ekstra varme, vi bor jo i et ældre hus = der er ret fodkoldt om vinteren. Som alt andet havde jeg også et ønske om at de skulle være så naturlige og bæredygtige som mulig.

Valget var dog ikke så svært. Lige siden jeg så Easy Peasy’s hjemmesko hos purebaby, så var jeg sikker på at det skulle være dem, jeg har hørt så meget godt om dette mærke og deres værdier er helt i min ånd.

IMG_6479

IMG_6473

Heldigvis blev jeg ikke skuffet da de kom med posten. Kvaliteten er helt fantastisk! og så er de lavet i bæredygtigt skind, hvor gavning og farvning og resten af produktionen, er uden brug af skadelige stoffer og sålen, under skoen, er lavet af naturgummi. De er åndbare og ulden er naturligvis varmeregulerende, derfor er futterne perfekt til både Albert som skubber sig frem og Luna som løber rundt. De er rigtigt nemme at få til at slutte tæt, da de har velcro bagpå, hvilket er skønt, da de dermed også er lette at få af og på, og passer børn med både smalle og brede ankler.

IMG_6475IMG_6480

Udover at skoene er lækre, så kommer de også i den fineste økologiske stofpose. Den ene (hvor Lunas sko var i) kan bruges som toilettaske, da den har lynlås. Den anden (som var med Alberts sko) minder på mange punkter om en lille hånddukke. Så fint! jeg elsker at emballagen også bliver brugt fornuftigt og ikke bare er affald.

IMG_6481

Skoene findes i tre farver: Natur, blå og grå.

Selvom de er en dyrere hjemmesko, så synes jeg bestemt at de er alle pengene værd. Og selvom at de efterhånden er blevet brugt mere eller mindre hver dag i halvanden måned, så er de (som I kan se) lige så flotte som nye og så holder de de små fødder varme hver gang.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anita 13. november 2013 at 15:36

  Hvor ser de varme og lækre ud. Umiddelbart er det lidt mange penge, men jeg er sikker på at kvaliteten er i top, jeg kan dog være i tvivl om at de er for varme til Karla som er et meget varmt barn (mærkeligt for jeg er en frossenpind). Mange tak for anbefalingen, jeg vil bestemt kigge nærmere på dem.

 • Reply Louise 13. november 2013 at 16:09

  Ja det desværre en del penge, men taget i betragtning af hvor meget de bliver brugt (hvilket efterhånden er en del timer om dagen) så synes jeg egentlig ikke at det er så meget, i forhold til hvad man bruger af penge på et par vinterstøvler (som måske ikke bliver brugt lige så mange timer om dagen). Jeg tror bare at man tænker, det er en del penge i forhold til andre hjemmesko :)

  Men ja, de er ret varme! Luna fryser ret nemt og vi bor, som sagt, i et koldt hus, så herhjemme er de helt perfekte :) Det kan dog godt være, som du selv siger, at de bliver for varme til Karla, hvis hun er meget varm. Du kan evt. spørge purebaby (fx via facebook) de plejer at være rigtigt søde til at svare hurtigt :)

 • Reply Louise 15. november 2013 at 08:28

  Jeg har snakket med Sara fra purebaby, som fortalte dette:

  Ligesom man ikke ville give sit varme barn mange lag uld på ville man nok
  heller ikke give det de allervarmeste uldfutter på – tænker jeg umiddelbart.
  Jeg har udover det ikke rigtig nogen erfaringer med det, men det må jo komme
  an på forældrenes egen vurdering af HVOR varmt et barn, der er tale om, og
  HVOR koldt, der er, der hvor futterne skal bruges.

  Håber at det er en lille hjælp ;)

 • Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin