Alt andet Hjemme hos mig Nyt

Eames stolene

7. juli 2011

En af de ting jeg elsker i vores lejlighed, er vores Eames stole. Det var egentlig nogle jeg fandt på eBay, da Nicolaj og jeg begyndte at komme sammen. Prisen var dog mere, end hvad mit SU budget kunne holde til. Men en sen aften, overraskede Nicolaj mig med at komme hjem med dem. Dejlig kæreste.

De er de originale fiberglasstole. Selvom at det er en stærk orange farve, er det ikke en jeg er blevet træt af – tværtimod, jeg synes de er med til at give et lidt skævt udtryk i indretningen.

Stolene kan desværre ikke købes fra ny af mere (dem i fiber) men de fås nu i et miljøvenligt plastmateriale her til 2.860,-

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kristian Lillelund 21. august 2011 at 21:38

    Eames stolene i fiberglas bliver stadig produceret i USA af Modernica.

    http://rum4.wordpress.com/2011/01/26/fiberglass-vs-plastic/

  • Leave a Reply

    Highslide for Wordpress Plugin