Hjemme hos mig Hygge

Kage og chokolade på køleskabet

10. juli 2011

.. Altså i form af magneter – og jeg elsker sjove magneter. Hvad er mere oplagt, end magneter, der forestiller noget spiselige, i køkkenet. At det så er kage og chokolade, er jo bare endnu bedre. Kagerne har jeg købt i Tiger, og de fine stykker chokolade, har min søster haft med hjem fra Frankrig.

Billederne er af Luna, fra da jeg er omkring uge 30, man kan se hendes små hænder og fødder og hendes lille ansigt.

Dagen i dag, er bare gået med afslapning, sammen med kæresten og Luna. Vi har spist god mad, og når Luna falder i søvn, vil vi sætte os og se en god film. Dejlig afslutning på en god weekend.

Og for af afslutte med noget mere sødt, så vil jeg lige vise denne mini is, som jeg har nydt her til aften. Lækkert. Tror dog ikke jeg har fået så lille en vaffel før, men god var den.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin