Genbrug Hjemme hos mig Nyt

Storskralds fund

9. august 2011

Herhjemme har vi snakket om hvilken højstol vi skal have til Luna. Først havde vi tænkt på den klassiske Stokke trip trap stol, men det fylder ret meget, i  vores lille lejlighed. Derfor tænkte vi at en gammeldags højstol kunne være en mulighed. Fordelen ved den er at den ikke fylder ret meget + den er en 2-i-1 stol, så Luna kan også sidde og leget ved det lille bord.

Vi har søgt efter den på den dba.dk og i diverse genbrugser, men i går var vi så heldige at der stod en ved vores storskralds container. Den er godt nok utrolig dårlig malet, men efter den er slebet ned og malet igen, er jeg sikker på den bliver rigtig fin.

.. Og så er  den jo gratis, hvilket jo altid er en dejlig ting.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kamilla 9. august 2011 at 10:45

  Sikke en skøn stol – er vild med de pragtfulde ting man kan finde, når man lige smutter en tur forbi! :) Tillykke med det dejlige fund :)
  diary.dk

 • Reply Louise 9. august 2011 at 10:48

  Je, jeg synes nemlig også den er ret fin – eller er i hvert fald sikker på at den kan blive det (efter lidt arbejde) Jeg elsker at gøre nogle gode fund :D .. Og mange tak :D

 • Reply Maja 9. august 2011 at 12:27

  Hvor er den fin. Hvilken farve skal den være?

  • Reply Louise 9. august 2011 at 12:33

   Mange tak :) Jeg er lidt i tvivl endnu, men vil lade mig inspirere af farverne, på på ferm livings remix pude (sort, hvid, grå, mintgrøn, lyserød og gul)

  Leave a Reply