Hjemme hos mig Luna Nyt

Græskar og “Pie”

4. oktober 2011

Et lille før-og-efter billede af dette græskar, som blev til et glad halloween græskar.

Før

Efter

.. Og nu

Et godt fif er at bruge en whiteboard tusch, til at tegne der hver man skal skære. Så er det nemlig nemt at fjerne igen.

I dag kom posten også med denne fine “Chan-Pie.Gnon” den er fra samme producent, som giraffen Sophie. Den er virkelig fin og lever fuldt op til forventningerne. Pie (som den hedder) kommer fra welovedesignshop.com (som i øvrigt er en virkelig lækker shop!) Med sig, havde den en sød lille hilsen. Jeg ved jeg har nævnt det før, men gør det gerne igen – jeg elsker når man modtager små, fine håndskrevet hilsner, fra en webshop.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frøken Lyngsø 5. oktober 2011 at 14:52

  At græskarene så småt kommer frem her og der og snart allevejne er et fantastisk tegn på efteråret, og jeg er vild med efterår! Jeg elsker farverne, naturen og ikke mindst det, at man kan pakke sig ind i lækre uldne sager uden at få et hedeslag!

  • Reply Louise 5. oktober 2011 at 17:10

   Helt enig! Det er virkelig skønt at kunne gå ude og nyde de smukke farver, en kølig efterårsdag, hvorefter man kan sidde inde og varme sig! Den er en skøn og hyggelig årstid :)

  Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin