Hjemme hos mig Nyt

Forskud på julen

5. oktober 2011

Hvert år glæder jeg mig, allerede så småt fra oktober, til julen. I år er ingen undtagelse. Jeg har dog prøvet at nyde efteråret, de smukke farver, de fine græskar og i det hele taget efterårsstemningen, inden det hele kommer til at handle om jul.

Alligevel kunne jeg ikke modstå fristelsen, da jeg så disse fine ting til jul. Den samlet pris blev kun 55,- og hvis jeg så får gemt det godt væk, de næste par mdr. – så er det vel okay?

Nicolaj, Luna og jeg var i øvrigt nede i byen, for at få fat i en gave til min lillesøster, som i morgen bliver 18 år. Luna blev kørt rundt i hendes nye klapvogn, som virkelig var noget hun kunne lide, det var ikke helt så kedeligt, som at ligge i en barnevogn. Vi fik fat i en gave og endda også en julegave til hende. Så nu er den første julegave også købt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frøken Lyngsø 5. oktober 2011 at 20:10

    Det er da helt i orden allerede at tænke på julen, om ikke andet så i smug eller bag lukkede døre. Jeg synes dine fund kan kategoriseres som et kup! Det er virkelig fine sager.

  • Leave a Reply

    Highslide for Wordpress Plugin