Ikke kategoriseret

Magasin

17. marts 2013

Et af de steder jeg elsker at købe børnetøj Albert og Luna, er i Magasin. De har et rigtigt stort udvalg og i flere prisklasser, hvilket gør at der altid er noget man kan bruge. Især når de holder udsalg er deres tøj rigtigt billigt, og kvaliteten er rigtigt lækker på det meste. Lige nu er der fx en rigtigt fin cardigan fra Bakito (Magasins eget mærke) sat ned fra 250,- til kun 60,- en skam at der ikke er flere i Lunas størrelse, men tippet er hermed givet videre :)

 

Et andet mærke som jeg ofte ser efter, når jeg ser på tøj, er danske danefæ, også her har Magasin.dk et rigtigt fint udvalg! Pt er der faktisk stadig nogle udsalgsvare i deres webshop. Selv kan jeg rigtigt godt lide deres sommerdragt med en lille ælling, jeg er sikker på at den vil passe rigtigt godt til Albert!

 

Jeg handler faktisk lige meget i deres webshop som i deres fysiske butikker. Hvis jeg alligevel er i Aarhus, tager jeg næsten altid et smut forbi Magasin, hvis jeg derimod ikke har planer om at komme til Aarhus i den nærmeste fremtid, så er det bare via deres webshop at jeg handler – og men et fragtgebyr på kun 25,- er det lige til at overskue. Det gode er også at det hele er samlet ét sted. Så vi kan nemt finde tøj til børnene, Nicolaj, mig selv og ting til boligen. Det er herligt! Især hvis vi er på shopping hele familien :)

Indlægget er sponsoreret

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandra 18. marts 2013 at 09:49

  Man kan nemlig shoppe til hele familien i Magasin og det er virkelig smart :)

  • Reply Louise 18. marts 2013 at 13:55

   Ja det er rigtigt smart! Men det kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse – netop fordi det er så dejlig nemt :D

  Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin