Ikke kategoriseret

Sommerklar online

28. maj 2013

GA921C00Y-303@1.1Selvom vi snart skriver den 1. juni i kalenderen har det danske vejr endnu ikke været helt prangende. Og hvis man ser på DMI’s vejrudsigt for den kommende uge ser det heller ikke helt lovende ud. Men derfor kan man godt glæde sig – Glæde sig til sol og sommer og grillaftner i haven. Og man kan godt begynde at forberede sig selv og sin garderobe på høj solskin og varmere vejr. Og et ’must have’ som mange desværre glemmer i deres sommergarderobe er kjoler, bluser og nederdele som skærmer mod solen. Der er måske langt imellem disse kollektioner i butikkerne og hvis man skal shoppe i noget der ligner ulvetimen er online shopping bare meget nemmere. Kjolen ovenover er fundet  på Zalando.dk og er bare en blandt mange af de kjoler på nettet som er rigtigt gode hvis solen står højt på himlen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin