Legetøj

Når man er heldig!

29. maj 2013

Jeg føler mig virkelig heldig og har svært ved at få armene ned! I går så jeg (på den lokale køb-og-salg-side på facebook) at en rigtigt fin gyngehest, fra kinderkram var til salg for kun 120,- jeg slog selvfølgelig til med det samme! for med en købspris på 1400,- og en stand der er som ny, så kan man jo kun sige at det er et godt køb!

Lunas første julegave fra os var et rokkefår, hvilket hun faktisk først har glæde af nu. Men allerede da hun var omkring et år var gyngeheste et hit! Hos hendes farmor og farfar er der en fin gammel gyngehest, hvor der er et “sæde” med sider på, så den kunne benyttes i en ganske tidligt. Derfor har jeg flere gange overvejet en gyngehest “for mindre børn” som Albert kan bruge (når han selvfølgelig bliver lidt større), men da vi allerede har rokkefået vil vi ikke ud og købe en, til alt for mange penge, og desværre er det ofte svært at finde en fin gyngehest til billige penge – indtil i går :D

Så mit ønske om en fin håndlavet gyngehest fra kinderkram, har jeg nu fået til meget billige penge! Jeg glæder mig til at Albert kan sidde i den!

Er den ikke fin? og kan bruges både med og uden “ryglæn”

IMG_3792
IMG_3793
IMG_3800

Behøver jeg at fortælle, at Luna også er ret så begejstret for den søde hest, som hun nemt kan kravle af og på.

.. Og som jeg skrev i går, er vi begyndt at sælge ud af vores mindre kønne, usunde og ubrugte legetøj, de penge der er kommet indtil nu blev brugt på hesten. Så det er en skøn tanke at nogle bamser og lidt plast legetøj er blevet byttet med dette smukke legetøj.

Som I kan hører så har jeg stadig ikke fået armene ned :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anita 30. maj 2013 at 09:37

  Den er SÅ fin, og sikke et kup! Kan godt forstå at du ikke kan få armene ned :)

  • Reply Louise Hartmann 30. maj 2013 at 13:29

   Ja det er virkelig herligt at lave sådan nogle køb :)

 • Reply Amanda 4. marts 2014 at 21:33

  Den er virkelig, virkelig fin. har selv købt en gyngehest fra Moover til 299,- for nylig (hviklet også var lidt af et scoop) – men den her har jeg faktisk ikke set før. Og rokkefåret skal man vist være lidt større for rigtig at få glæde af :)

  Amanda
  http://www.voksewerk.com

  • Reply Louise 4. marts 2014 at 23:31

   299,- det var da virkelig et godt køb! Herhjemme har vi også bil og gåvogn fra Moover (i øvrigt fundet til 75,- for begge, hvilket også var noget af et fund – hvis jeg selv skal sige det ;)) og de er også et stort hit! Jeg synes det er skønt med lækkert legetøj, som er ganske simpelt, bringer stor glæde og kan holde til en masse. Hvilket Moover opfylder rigtigt godt :) og ja, rokkefåret er altså mere til de større børn (eller det gælder i hvert fald mine børn ;))

  Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin