Ikke kategoriseret

Lidt om at have børn

18. juli 2013

Denne uge er Luna hjemme ved Albert og jeg. Nicolaj arbejder meget for tiden, da han har en stor opgave der skal være klar til d. 1. august. Til tider synes jeg nu også at det kan være en stor opgave, når jeg skal tage mig af 2 små børn. Især når de har den alder de pt har. Luna vil have at der skal ske noget hele tiden, hun keder sig hvis der ikke er nogle at lege med. Albert kan endnu ikke så meget, for tiden triller han utrolig meget – men det er ikke helt nok underholdning for Luna.

Jeg er slet ikke i tvivl om at det hele bliver noget nemmere, når han begynder at kunne lege med hende. Der vil selvfølgelig også opstå en masse konflikter – som der nu er mellem søskende. Men gang på gang bliver ve bekræftet i hvor dejligt det er, med to skønne børn der kun har 20 mdr. mellem sig. Den måde Luna virkelig elsker Albert, han er fx den eneste hun vil give et kys, han må låne alt hendes legetøj, hun tager hans arme og lave fagter, alt i mens hun fx synger “hjulene på bussen” og lykken er hvis hun må hjælpe til – give ham mad, pusle ham, sidde med ham – ja alt med Albert er skønt. Trods han kun er 6 mdr. er det fantastisk at se hvordan han genkender Luna. Så snart han ser hendes, efter fx en lur, får han det største smil.

Det er fantastisk at se kærligheden mellem ens børn!

Selvom at det til tider kan være en stor opgave, at passe begge børn når Nicolaj arbejder – især hvis de begge er kede af det – så er det alligevel den bedste opgave jeg kunne ønske mig. Når man så er heldig at have en familie der står klar til at hjælpe, så kan man ikke være mere heldig. Jeg føler mig i hvert fald meget privilegeret!

Dagene går med evig leg, grin og hygge (til tider lidt gråd) vi får rodet alt for meget, og lavet alt for lidt vasketøj, rengøring, oprydning osv. … Men vi når det nok … på et tidspunkt. IMG_4423 IMG_4446 IMG_4464 IMG_4476 albert

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin