Ikke kategoriseret

Ergobaby – 2. del

20. august 2013

Som lovede kommer der lidt mere om Ergobaby og mine erfaringer med den.

Normalt får jeg utrolig let ondt i ryggen, når jeg fx bærer rundt på børnene. Jeg kan måske gå med Albert i 15-20 min. i strækviklen, og så begynder jeg at kunne mærke det. Det er virkelig et problem, især når jeg har ham og Luna alene, at jeg ikke kan bære rundt på ham – især når han er ked af det!

IMG_5051 IMG_5062

Jeg havde hørt rigtigt meget godt om Ergobaby, og at den skulle give en helt anden støtte. Derfor blev det den sele, som vi endte med at vælge i takt med, at den dækkede de krav vi have:

  • Den skulle være let at tage på – både for Nicolaj og jeg.
  • Der skulle gerne være mulighed for at Luna også kunne bruge den.
  • Den skulle give en rigtigt god støtte.
  • Materialerne skulle værer lækre.
  • Stoffet skulle være GOTS certifiseret.
  • Den skulle ikke være alt for feminin.

IMG_5134

I modsætning til traditionelle bæreseler, sidder barnet i en ergonomisk korrekt stilling, hvor det støttes ordentligt under skridtet – vægten er fordelt over hele numsen og lårene ud til knæene.

Det brede og polstret hoftebælte, leder vægten ned i benene, på den måde undgår jeg at vægten “hænger” på mine skuldre.

Da Ergobaby Organic er GOTS certificeret betyder det selvfølgelig at den er lavet 100% økologisk bomuldskanvas yderst  og 100% blødt økologisk, børstet bomuldstwill inderst. Der er en indbygget sovehætte, som er lavet af 100% organisk satin med elastik kant (hætten understøtter Alberts hoved når han sover, samtidig beskytter den også mod sol og vind)

De dage hvor der har været ekstra varmt, har Albert også været ekstra pylret. Han kunne ikke sove og have ikke den store appetit, han ville kun være på armen. Heldigvis havde vi lige modtaget den nye sele fra Ergobaby, så han kom op i selen – og her sad han så konstant.

Han slappede helt af, når han sad i den. Det var virkelig en befrielse at kunne gå rundt og lave andre ting samtidig med at han kunne føle sig tryg og slappe helt af. Og det bedste af det hele er, at jeg også kan holde ud at gå rundt med ham, i ret lang tid af gangen. Helt fantastisk!

IMG_5138 copy

Jeg har endnu ikke lært hvordan jeg selv tager ham på ryggen, men det kommer sikkert inden længe, og så skal det nok blive endnu nemmere at gå rundt med ham.

Vi har nu haft selen i noget tid, og den bliver brugt konstant! Vi har faktisk overvejet at anskaffe os endnu en. Grunden til det er at vi har en UTROLIG lille bil = der kan ikke være barnevogn og klapvogn der i, når vi alle er med. Derfor er det super nemt at tage selen med, den fylder jo ingen ting. Så på den måde er der mulighed for at vi kan tage på udflugter – alle sammen – og børnene har stadig mulighed for at “slappe af” og få en lille lur.

Det fantastiske ved slynger og bæreseler, er også at man ikke kan lade være med konstant at kysse sit lille barn, det sidder jo hele tiden helt inde ved én og lige i “kysse-højde” Jeg elsker (og er efter hånden blevet helt afhængig!) den helt tætte kontakt, som selen giver mulighed for (Det skal måske lige nævnes at der ikke er sele mellem barnet og den voksen) det er så afslappende hele tiden at kunne høre hans åndedræt samtidig med at jeg kan mærke hans vejrtrækning.

Som øko-mor valgte vi selvfølgelig den Ergobaby model som er GOTS certificeret. Kvaliteten er virkelig lækker! Materialerne er super bløde! og når den er GOTS certificeret så gør det ikke noget at Albert sidder og tygger i selerne. Som sagt, en perfekt model for øko-mor som kun ønsker det bedste.

Jeg har selv handlet hos koalabarn da de både har fri levering, prisgarenti og hurtigt levering, så er der ikke rigtigt en grund til at lede andre steder.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin