Ikke kategoriseret

Ny dagpleje

22. august 2013

Vi har taget et valg – Luna skal skifte dagpleje. Ikke fordi, at vi ikke er glade for hendes nuværende dagplejer, for hun er rigtigt sød og Luna kan rigtigt godt lide at komme i hjemmet! Men her d. 01.09 starter Lunas rigtige gode veninde i børnehave, det betyder at hun vil komme til at gå med to børn, som der lige er blevet 1 år og en lille én på 6 mdr.

Derudover har vi længe overvejet hvad vi skulle gøre. Det er lidt svært, når man som os går 100% op i økologi og hvad dertil hører, at man så skal afleverer sit barn et sted, hvor der ikke er det samme fokus. Desværre har vi ikke rigtigt kunne finde en dagplejer, som havde de samme værdier som os. Vi havde faktisk overvejet (meget) at Luna skulle tages ud af dagplejen, og gå hjemme med Albert og jeg. Jeg nyder at være sammen med børnene og for mig vil det være dejligt at hun var herhjemme. En overvejelse vi har haft lige siden hun kom ud og blev passet første gang, og har ivrigt fulgt med på hjemmeunger.dk men når det er sagt, så kan jeg også se at Luna elsker at lege med andre børn, og da der ikke er mulighed for legestue her i byen, er det rigtigt svært at finde nogle at lege med i hverdagen. Så vi har virkelig ikke vidst hvad vi skulle gøre.

.. Lige indtil for 14 dage siden :D jeg kom ved et tilfælde til at se, at der starter en privat dagplejer op her i favrskov kommune. Vi snakkede med hende og kom forbi, og vi var solgt med det samme! Den varme og glæde der var i hjemmet, samtidig med at møde én, som man havde så mange fælles værdier med, det var helt fantastisk.

Skærmbillede 2013-08-22 kl. 12.20.11

Så d. 16.09 starter Luna hos Ekaterina, den nye dagplejer – og vi glæder os! Det bliver også lidt underligt at skulle sige farvel den den nuværende dagplejer, men vi er helt overbevist om at dette er den rigtige beslutning.

Skærmbillede 2013-08-22 kl. 12.19.50

Hvis du skulle have lyst til at se mere til dagplejen, der er iøvrigt stadig flere pladser, så se hjemmesiden herfacebook og lokalavisen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin