Hverdag

Efterår når det er bedst

12. november 2013

Jeg elsker de efterårsmorgener hvor luften er helt frisk og kold og hvor solen samtidig er fremme. En af disse morgener var det i mandags, og da Luna var hjemme, udnyttede vi muligheden for at komme ud og nyde vejret fra morgenstunden.

Begge børn kom i flyverdragter, huer og vinterstøvler, og derefter gik vi ud for at give kaninerne frisk mad og vand. Luna kunne ikke helt forstå hvordan der var kommet is ned i kaninernes drikkedunk, og der blev brugt meget tid på at få isen tøet, fundet frisk hø, foder og gulerødder. Det er dejligt at se hvordan hun viser omsorg for dyrerne, at hun ved hvordan de kan lide at blive nusset (forsigtigt) bag ørene og hvordan det nærmest bliver hendes mission, at de får mad og vand af netop hende. “Desværre” er de ikke altid lige sultne og hun kan have lidt svært ved at forstå, hvorfor de ikke vil spise alt det mad hun kommer med.

IMG_6408 IMG_6409 IMG_6414

Efter at vi havde klaret opgaverne ved kaninerne, tog Luna få turer på rutsjebanen (som var MEGET glat pga. isen! *note til mig selv: husk at stå klar til at gribe, medmindre Luna vil have en LANG flyvetur) da den var noget vildere end hun havde regnet med, gik vi hurtigt videre til sandkassen, hvor Albert og hundene også ville være med. Luna var meget begejstret for at de alle ville med i sandkassen, det samme var dog ikke gældende for Albert som nærmest ikke kunne bevæge sig i flyverdragten. Det er ikke altid sjovt at være en lille dreng, som endnu ikke kan kravle, men kun sidde i en (uvant) indpakning.

IMG_6418

Jeg har egentlig slet ikke vist vores valg af vinterstøvler til Luna. Valget blev et par EU-blomst certificeret støvler fra Kavat, de er vegetabilsk garve og har foer af uld. Indtil videre har vi været rigtigt glade for dem, de er nemme at tage af og på og så holder de hendes fødder varme og tørre (de er efterhånden testet godt i vandpytter!) Som et lille tip, kan jeg fortælle at de pt. er på tilbud her til 587,30. (der er i øvrigt også flere vinterstøvler, fra Kavat, som er på tilbud)

IMG_6424IMG_6430IMG_6434

Begge børnenes flyverdragter er fra Fred’s world og modellen er fra sidste år. Som jeg fortalte om her, så var vi valgt en flyverdragt fra Isbjörn of Sweden til Luna, men denne fra Fred’s world, har vi som en ekstra dragt til de dage hvor den anden er til vask, glemt i dagplejen osv. I og med at modellen er fra sidste år, så er der mulighed for at finde dem til billige penge rundt omkring (desværre er få str. ikke længere til at finde)

IMG_6436

Efter legen gik vi ind og tændte brændeovnen og lavede suppe. I mens suppen varmede sad Luna og sang meget højlydt, Albert betragtede hende nøje og prøvede (så godt han nu kunne) at gøre hende kunsten efter. Det er efterhånden sjovt at se hvor meget Albert er opmærksom på hende, og hvordan de får mere og mere glæde af at have hinanden. Sådan nogle dage er helt fantastiske og så glemmer man helt de dage, hvor man enten har fået alt for lidt nattesøvn, har syge børn, en dreng som er ved at få tænder eller er inde i et tigerspring, eller en pige der kan og vil alt selv. Nej, sådan dage, de overskygger (heldigvis) de mindre mindesværdige.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin