Hverdag

Det går jo alt for hurtigt

3. december 2013

Jeg synes den seneste tid er fløjet afsted! Jeg har haft rigtigt mange ideer til hvad jeg skulle nå med børnene – helst inden d. 1. december, så vi rigtigt kunne julehygge; få lavet julekager og konfekt, købt “mig og bedstefar – og så Nisse Pok” som skulle læses hver dag indtil juleaften, have fundet på masser af ideer til hvad drillenissen kunne lave osv. Det har vi langt fra nået. Men pyt, vi hygger os jo alligevel :)

Luna er kommet i dagpleje i dag, efter at have været hjemme en lille uges tid. Det har været rigtigt hyggeligt at have hende hjemme – men også noget hårdere end bare at have Albert. Jeg synes pt det kan være svært at finde indendørs aktiviter til dem begge på én gang. Hvis jeg sidder og laver togbane, leger med nisser osv. med Luna, så kommer Albert og “driller” han vil MEGET gerne være med (hvilket selvfølgelig også ville være hyggeligt) men for ham, går det meste ud på at skubbe rundt med tingene. Hvilket Luna bestem ikke synes er sjovt! Hvis jeg så sidder og leger med Albert (killer ham, leger “tittebøh” osv.) så kommer Luna og vil være med, men hendes killeri er ofte lidt for voldsomt. Hun vil SÅ gerne hjælpe med at passe og lege med Albert, der er bare ikke altid Albert gerne vil have hendes hjælp, hvilket hun er meget uforstående over for :)

Heldigvis kan de også finde ud af at “lege sammen” fx når Luna vil læse historier for Albert og de sidder med hver deres bunke pixi bøger, som de deles så fint. Når de sidder med hinanden og får den anden til at grine, så er der næsten ikke noget bedre! Men når begge børnene er hjemme, så når jeg langt fra det jeg havde planer om.

I dag er Luna så afsted i dagpleje, hun har snakket en del om de andre børn og set frem til at skulle lege med dem igen. Så nu hvor Albert sover, er der en utrolig ro og ligepludselig meget tid til mig selv. Det er nu også dejligt. Så Albert og jeg tager ind til byen for at mødes med en savnet veninden, som jeg ikke har set i evigheder. Det bliver dejligt at se hende igen – måske jeg også kunne komme forbi en boghandel og finde bogen med Nisse Pok, bedre sendt end aldrig.

I får lige lidt billeder af Albert. Jeg nåede kun at få et par billeder af ham, inden vores kamera ikke ville det samme som jeg ville. Han synes det var et hit at være med til at lave juledekorationer – eller det var i hvert fald sjovt at lege og smage på mos og kogler. Luna var noget mere omhyggeligt, hun sad og så på de forskellige ting og de blev nøje udvalgt og sat i dekorationerne.

IMG_6600 IMG_6604

Albert har i øvrigt lige fået en fin ny bluse. Som jeg tidligere har skrevet, så har vi været glade for tøj fra naturligstart, især fordi de har lidt økologiske mærker som man ikke finder alle steder. Denne bluse har samme kvalitet, som den body Albert også har derfra, igen er der fokus på detaljerne fx med små lapper på albuerne. At den kan åbnes meget i halsen, det er bestemt også et stort plus! De har i øvrigt fået lidt tøj til større børn. Desværre er noget af det lidt for smalt (i hvert fald til Luna) så hun er allerede vokset ud af deres størrelser.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin