Beklædning Øko tøj

Lidt om babytøj

28. februar 2014

Egentlig mangler vi ikke babydrengetøj – vi har jo en del fra Albert som kun er et års tid gammelt (det er jo én af fordelene ved at de er så tætte på hinanden ;)). Alligevel kan jeg ikke lade være med at se på babytøj, slet ikke når alle de fine, nye kollektioner er ved at komme frem.

Det er ingen hemmelighed at jeg er rigtigt glad for Serendipity, især til de helt små. Deres blå/hvid stribet dragt har jeg overvejet flere gang, det samme er gældende for Popupshops blå/hvid stribet sparkedragt. Det fine, enkle design og den fantastiske kvalitet, som er gældende for både Serendipity og popupshop, er jeg helt forelsket i – og bare fordi man har en storbror, betyder det jo ikke at alt hans tøj skal være arvetøj. Der må vel godt være et par nye ting.

En af de ting vi har været rigtigt glade for, til både Luna og Albert, er når deres bodies kunne åbnes i siden. På den måde er de fri for at få tøjet over hovedet – hvilket i øvrigt stadig IKKE er et hit. Jeg kom i den forbindelse til at se på babytøj fra www.esprit.dk Vi har ikke noget tøj derfra (jeg troede ikke de producerede økologisk), men jeg kan se at de efterhånden har en del økologisk tøj, noget af det er bl.a. bodies og dragter med knapper i siden. Jeg synes at designet på tøjet er ganske fint, meget klassisk og minder lidt om babytøjet fra både Popupshop og Serendipity. Jeg ved dog ikke hvordan kvaliteten er, da vi jo som sagt ikke har noget tøj der fra, men måske nogen af jer kender til den?

esprit1 Seredipity dragt 2 Popupshop sparkedragt 3 Esprit body 4 Esprit bukser

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply