Legetøj

Så er det sidste ved at være på plads

10. marts 2014

Og vi er efterhånden helt klar til lillebror. Jeg er i dag 36+3 – altså én dag længere henne end da Albert blev født i uge 36+2. Jeg kan efterhånden godt mærke at det er ved at være op over og har flere gange været overbevist om at fødslen var ved at gå i gang, hvilket også har resulteret i et par besøg på fødeafdelingen. Men han er altså der inde endnu og bare han bliver der til på fredag (37+0) så vil det give en del mere ro.

Men vi er ellers ved at have alle ting klar. Vi mangler jo ikke rigtigt noget da vi har det meste fra Albert, men alligevel har der været lidt som skulle købes. Bl.a. en “hjem-fra-sygehuset-dragt” og andre småting.

Det er ingen hemmelighed at Hevea er et hit herhjemme. Både Albert og Luna bruger kun sutterne der fra, og det kommer den lille ny sikkert også til. Faktisk har vi haft flere forskellige mærker af sutter i naturgummi, men det er kun Hevea som vi egentlig har været rigtigt glade for. Fx natursutten, dem formår Luna at gøre helt flade = så gider de ikke at bruge dem mere.

Vi har fornyligt fået tilføjet lidt mere Hevea til samlingen (indtil videre har vi “kun” en del sutter + deres klassiske tre badeænder) nemlig deres nyeste and til de den kommende storesøster og storebror, og en suttekæde + et par sutter til den nye lillebror.

IMG_6974

Jeg synes at suttekæden er så fin, den er lavet af GOTS certificeret bomuld og træet kommer fra naturgummitræet. På stoffet er der printet de forskellige mønstre som man også finder på deres sutter.

IMG_6987 IMG_6985 IMG_6980

Deres nyeste badeand har fået farve, som det første af deres produkter. Jeg synes det er lykkes rigtigt godt. Børnene synes i hvert fald den er mere livagtigt end andre badedyr, fra Hevea.

IMG_6983

Så skønne produkter, som gør at vi er lidt tættere på at være helt klar til den forstående familieforøgelse.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin