Børn Hverdag Øko tøj

Jeg er stadig tyk!

1. april 2014

Mod alle forventninger er lillebror stadig ikke kommet. Det betyder at vi er MEGET utålmodige, jeg slet ikke kan holde til noget og jeg føler mig større end nogensinde. Med termin på fredag, så må han meget gerne komme når som helst.

Midt i det hele har Albert fået børnesår, heldigvis tager han det rigtigt fint og er (for det meste) glad som altid. Men det er helt sikkert noget vi godt har kunne være foruden!

Ellers er der ikke sket så meget siden sidst. Jeg har været et par gange forbi fødegange, fordi vi har troet at nu måtte det altså være. Men nej, vi har måtte gå “tomhændet” hjem.

I får lige lidt billeder af børnene (inden Alberts børnesår kom frem) det er fantastisk med alle de lyse timer. Begge børnene elsker at komme ud. Det er skønt at Luna er blevet så stor, at hun selv kommer og tager sko og jakke på, og derefter siger “jeg går lige ud til kaninerne” og man skal være hurtigt, hvis Albert ser at døren, ud til, er åben, så kravler han alt hvad han kan for at komme med.

IMG_7080 IMG_7095 IMG_7107 IMG_7112

Derudover kan jeg komme med et lille tip. Viable.dk har åbnet en butik i Risskov. De har 25% på alt i dag, i morgen og torsdag + lidt rester til 50,- (og goodiebag til de første 100 kunder) jeg fandt i hvert fald lidt ting til både Luna, Albert og lillebror. Alt dette for 300,-  hvilket jo er en ganske fin pris for lækker økologisk tøj.

IMG_7127 copy IMG_7129IMG_7130

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin