Børn

Lille Malthe

28. april 2014

Der har været stille på bloggen her i april. Det skyldes, som I nok kan gætte, at lillebror er kommet. Helt præcis d. 3. april kl. 09:32. Han er intet mindre end fantastisk! Det er utroligt alt den kærlighed man allerede har til ham. Selvom han kun er ca. 3 uger, så har han allerede sin helt egen personlighed. Der skal ikke ret meget til før han brokker sig – heldigvis er han ret nem at trøste. Og så vil han bare rigtigt gerne putte hos mig (eller Nicolaj) hvilket passer mig rigtigt godt, der er ikke noget hyggeligere (selvom det er begrænset hvor meget jeg så ellers får lavet)

Mht. Luna og Albert, så kunne det ikke være gået bedre. Luna vil meget gerne være sammen med Malthe HELE tiden, så snart hun ser muligheden, så skal han kysses og krammes. Albert synes også at Malthe er rigtigt spændende. Når han får øje på ham, smiler han og kravler alt hvad han han over til ham. Han kan dog endnu ikke helt finde ud af at man ikke bare skal hive i ham :)

De af jer som følger med via Instagram, har sikkert allerede set disse billeder. Men her er der lidt fra den seneste måned.
foto 1 foto 2 foto 1 (1)foto 4 foto 5Processed with VSCOcam with b1 preset

 Det var lige en lille og hurtigt update herfra.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Grønne unger 7. maj 2014 at 11:35

    Åh, babylykke! Der er nu noget HELT særligt over den første tid med de små. Skønt at de store har taget så pænt imod Malthe, og hvor ser han dejlig ud!

    • Reply Louise 9. maj 2014 at 12:06

      Ja det er virkelig noget helt magisk over den første tid – og mange tak ;)

    Leave a Reply