Børn

Nu med en pige på 3 år

13. maj 2014

Det er utroligt som tiden er fløjet afsted – det synes de fleste forældre sikkert. Men især på mærkedage, som fx fødselsdage, tænker jeg ekstra over det og blive helt sentimetal.

IMG_7437

Vi havde familien på besøg weekenden inden. Luna havde en rigtigt skøn dag med mange lækre gaver. Hun fik bl.a., udover en del penge, en Rubens dukke, sutteflaske og sut til dukken, Arauto Rap sandaler, Haba legemad, Sebra hårpynt, en bamse killing, Hello Kitty puslespil, hjemmestrikket bluse og en løbecykel af os. Jeg havde prøvet at pynte i som er farverne, som ses her – altså lyseblå/mint, lyserød, gul, rød, sort og hvid.

IMG_7301IMG_7367 IMG_7354 IMG_7342 IMG_7436

Vi havde en skøn søndag. Det er altid dejligt at have den nærmeste familie omkring sig. Luna nød at få gaver og lege med kusinen. Dog var hun mindre begejstret for at få sunget fødselsdagssang. Hun blev i hvert fald noget genert og puttede sig godt ind til Nicolaj.

IMG_7438

Løbecyklen er i sær et kæmpe hit! Jeg vil lave et indlæg omkring den senere, hvor jeg kommer omkring vores tanker omkring valg af cykel til hende.

IMG_7316 IMG_7323 IMG_7320

IMG_7442

IMG_7444

Vi havde aftalt at familien kom søndag til eftermiddagskaffe. Så vi fik dækket bord, lavet hindbærsnitter og træstammer og pyntet op om lørdagen, så vi kunne have en stille og rolig søndag. Malthe havde, hele weekenden, haft et utrolig stort behov for nærhed, så enten Nicolaj eller jeg gik konstant med ham + at lagkagefadene kom en halv time inden resten af gæsterne kom, så det endte alligevel med at en af os stod i køkkenet, da gæsterne kom.

IMG_7440

Jeg havde fundet en økologisk dug fra H&M i den perfekte lyseblå farve. Derudover havde Netto tilfældigvis en rigtigt fin flagranke på tilbud. Jeg synes virkelig at en flagranke og/eller vimpel er rigtigt festlig til bl.a. fødselsdage, og med en pris på 29,- så kan de fleste jo være med.

Derudover havde Bahne været så søde at sende nogle fine pompomer, muffinsforme og kagepynt fra Miss Ètoile, alt i de fine farver.

IMG_7447

Jeg har længe været rigtigt vild med Medusas muffinslysestager. Tilfældigvis fandt jeg dem på dba.dk til i alt 35,- plus porto og de er helt nye, så jeg synes selv at det var lidt af et fund. Det kan altså godt betale sig at løbende holde øje, for der er altså nogen penge at spare. Derudover pyntede begge også børnenes Georg Jensens flag og Kay Bojesen gardere, som de har fået i dåbsgaver.

Jeg synes at det er så hyggeligt at pynte op til bl.a. fødselsdag. Især nu hvor Luna er begyndt at skønne på det. Det endte egentlig med at vi havde fået samlet en del pynt sammen. Det gode ved det pynt, som vi har valgt, er at det meste kan genbruges år efter år – både til Luna og drengene, og jeg elsker jo tanken omkring at genbruge det frem for at købe nyt hver gang (hvilket heldigvis også er lang billigere i længden)

IMG_7290

På selve fødselsdagen blev hun vækket med sang, flag og en lille gave fra os (to Lotte bøger, da hun havde fået cyklen om søndagen) Jeg er spændt på om dette blev den sidste fødselsdag, hvor hun ikke sover rævesøvn. Hun var i hvert fald ikke til at vække. Da vi havde spist morgen mad kom dagplejen her hjem. Luna havde snakket meget om at de skulle komme og hun havde planlagt hvad de måtte låne af legetøj osv. Så glæden var rigtigt stor, da hun så bilen rulle ind i indkørslen.

IMG_7383

Det var virkelig hyggeligt at have dem på besøg. Nicolaj havde taget fri så vi stod alle klar til at tage imod dem kl. 9. Alle børnene havde købt en lille gave til Luna, som hurtigt blev pakket op. En masse legetøj blev fundet frem og der blev rigtigt leget. Det er virkelig skønt at se hvilken harmoni der er i børneflokken. Jeg var spændt på at se hvordan Luna (og Albert) ville opføre sig, nu hvor hun var på hjemmebane. Men det kunne man slet ikke mærke, alle børnene legede rigtigt godt sammen og det er skønt at se hvor dygtige de er til at lege sammen, deles og skiftes.

IMG_7404

Efter vi havde fået lidt frugt gik vi en tur ned til søen (som ligger lige ved siden af hvor vi bor) vi havde købt sæbebobler til de tre stor børn (hvilket Luna VIRKELIG havde glædet sig til) som de fik nede ved søen, så der blev virkelig blæst og pustet! vi havde lavet en picnickurv, så vi kunne spise der nede, men pga. regn og blæst gik vi hjem igen og spiste. Det var to meget trætte børn vi havde, da dagplejen kørte hjem igen. Vi fik desværre ikke taget så mange billeder, da de var her. Men der er lidt flere billeder her på dagplejens facebook side.

IMG_7376

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin