Information Service uden grim kemi

En rettelse til Zuperzozial

17. juni 2014

Jeg har tidligere skrevet omkring service fra Zuperzozial. Jeg var meget begrejstret da jeg troede at jeg havde fundet en produkt som kunne det samme som plastik, men uden grim kemi. Det viser sig desværre nu at Zuperzozial indholder epoxy. I kan læse meget mere om det her hos ecoego.

Øv, jeg synes ellers lige at det var så smart. Måske det bare er bedre at holde sig til materialer, som man ved hvad er: glas, porcelæn, træ, sten, horn og stål.

IMG_7431

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Gali 22. januar 2015 at 14:55

  øV – JEG BLEV OGSÅ SKUFFET – MEN SOM MAN KAN LÆSE I eCOeGO, HAR DE FUNDET ANDRE PRODUKTER MED FULD BESKRIVELSE AF INDHOLD (UDEN HEMMELIGHEDER) – HVOR BINDEMATERIALET ER PLANTE HARPIKS ISTEDET FOR EPOXY.
  tJEK DERES WEBSHOP http://ecosoulife.dk – PRODUKTERNE ER I TRENDY DESIGN, NATURLIGE, LÆKRE FARVER OG BILLIGERE…

  vÆRD AT TJEKKE DENNE BABYPOTTE : http://ecosoulife.dk/biodegradable/69-biodegradable-baby-potty.html ;-)

  KH
  gALI

 • Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin