Information Legetøj

Danmark dropper forbud mod hormonforstyrrende stoffer

1. juli 2014

Endnu engang viser det sig at det er en god idé, når man som forbruger, tænker lidt over hvad man køber – især til ens børn. I denne artikel kan I læse, at selv om regeringen har stemplet fire ftalater som farlige og hormonforstyrrende, så opgiver de nu at gennemføre et dansk forbud mod ftalaterne, som bruges til at blødgøre plastik.

imagescaler

Hvor er det trist! Selvom man kender til problematikken omkring disse 4 stoffer, som er hormonforstyrrende, så er de stadig helt lovlige. Jeg synes hele tiden at man finder frem til flere og flere stoffer (der bl.a. bruges i plastik) som viser sig at være rigtigt problematisk. Det er også en af grundene til at vi har valgt at udfase mere eller mindre alt plastik.

Hvis man alligevel ønsker legetøj i plastik, så vil jeg anbefale danske Dantoy, som er en af de eneste der laver svanemærket legetøj. Faktisk har Netto næsten lige haft et strandsæt (spand, skovl, rive og forme) og kaffestel på tilbud til kun 20,-

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin