Børn

Alberts operation

30. september 2014

oval wedding veil

Albert har desværre det man kalder for hypospadi og gennemgik derfor fredag d. 26. september en operation for det. Jeg tror aldrig at jeg har været så nervøs, bange og magtesløs på én gang. Selvom det var en ganske lille operation, var det stadig noget af det hårdeste, jeg har været med til.

Heldigvis gik alt som det skulle og efter en overnatning på Skejby var han hjemme igen. Nu bliver de efterfølgende tre uger brugt på at passe ham og sørge for at han forholder sig i ro. Desværre har han rigtigt mange smerter og får en del medicin, som han naturligvis ikke bryder sig om. Heldigvis er Nicolaj på orlov og er rigtigt god til at hjælpe Albert – og få tvunget medicinen i ham, hvilket jeg har rigtigt, rigtigt svært ved.

Så selvom at tiden normalt flyver afsted, så føles disse dage og uger som en evighed..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin