Beklædning Børn

Lækre sko til under halv pris

12. oktober 2014

Som lovet vil jeg vise et eksempel på at det faktisk at mulig at få lækre, kvalitets øko-sko til halvpris. Det kan tage lange tid at finde fre til og jeg har, siden slutningen af august, været på udkig efter vintertøj, sko og tilbehør til børnene. Det betyder også at vi allerede har (næsten) det hele på plads. Luna har i forvejen et par gummistøvler, som hun kan passe, derfor manglede hun følgende:

  • Overgangssko
  • Vinterstøvler
  • Hjemmesko til børnehaven
  • Hjemmesko til hjemme hos os selv

Sko og støvler skal selvfølgelig kunne holde hende varm, komforten er natuligvis også vigtigt, de skal være i de lækreste materialer og være fornuftigt mht. kemien. Derfor var Arauto Rap oplagt at vælge. Hendes sandaler var også derfra. Desværre blev lakken ødelagt (hvilket åbenbart sker ved 3% af sko med denne slags lak) men derudover var de rigtigt lækre – nemme, for hende selv at tage på og de sad rigtigt godt på hendes fod. Jeg fandt et par sko, som ligesledes var nemme at tage af og på (velcro gør det jo heldigvis nemt), på tilbud i en webshop. Vinterstøvlerne var jeg så heldige at finde, nye, på trendsales.

Af hjemmesko havde hun sidste år dissse. Dem var vi rigtigt glade for! Virkelig lækre kvalitets sko i vegetabilsk garvede læder, med naturlige farve. Jeg var så heldig et par helt nye, lige i hendes str. på trendsales. Derudover fandt jeg et par Glerups hjemmesko hos Theresa/sortlakrids.dk. Vi elsker jo på alle måder uld, og et par hjemmesko i uld er, i min optik, det bedste jeg kan give børnene på i vintermånederne. Gerne nogle som sidder godt på foden, så der rigtigt kan løbes rundt i dem.

Jeg endte med at skulle betale følgende:

  • Arauto Rap overgangssko 325,- Nypris 650,-
  • Arauto Rap vinterstøvler 450,- nypris 750,-
  • Glerups hjemmesko 199,- Nypris 550,-
  • EZPZ hjemmesko 100,- nypris 385,-

Samlet pris: 1.074,- Normalpris: 2.335,- Besparelse på 1.261,-

1.074,- er jo stadig mange penge! især når det kun er for sko til ét barn, men når jeg tænker på hvor lækre, naturlige kvalitetssko hun har fået, så synes jeg faktisk at det er helt okay. Det er jo nogle som kommer til at blive brugt omkring 6 måneder. Men som man kan se, så kan det altså godt betale sig at holde udkig efter gode tilbud og fejlkøb.

Jeg vil senere komme omkring de forskellige skomærker, men i første omgang vil jeg bare vise jer skoene.

Som I kan se er overgangsskoene taget godt i brug. Udover at de er beskidte, så er de stadig lige så lækre som da de blev taget i brug, i august måned. Jeg kan i sær godt liget at sålen går op over snuden, så den beskytter mod det værste slid.

IMG_9237

Jeg er især glad for detaljen med sålen, som går op over snuden, på den måde beskytter den mod det værste slid. Derudover er der den nemme velcrolukning. Luna kom, den anden dag, og sagde “mor, er det her ikke cool?” hvortil hun vises hendes fod med skoene på, hvor velcrolukningen er krydset – “jo, det er virkelig cool!” Hvor hun har set det, det ved jeg ikke. Men jeg husker selv hvordan jeg, som barn, gjorde det samme – og synes at det var noget af det sejeste.

IMG_9240Jeg ville egentlig gerne have haft et par sorte vinterstøvler, da det vil passe beste til hendes flyverdragt. Men da jeg fandt disse til 450,- så vægtede kvalitet, kemi og pris højre end selve designet. Efter at have modtaget dem er jeg faktisk også glad for denne farve. Helt neutral og alligevel giver læder lidt “spil”IMG_9227 IMG_9228

De har naturligvis det lækreste uldfoer, som sikre en varm barnefod. Derudover er det en lækker detalje med ’snippen’ som går ud i et med støvlen. Det betyder derfor at der ikke kan komme sne og vand ind (den vej), også selvom at det bliver leget godt i sneen eller hoppet i vandpytter.

IMG_9230 IMG_9231

Jeg har selv et par hjemmesko fra Glerups, som jeg nærmest bor i. De er de skønneste hjemmesko jeg nogensinde har haft. Derfor købte jeg også et par til Alber, som han havde på, da han var helt nyfødt.

IMG_9215Både sidste år og i år havde jeg overvejet dem til børnene, netop fordi jeg ikke har kunne finde nogle lækre til mig selv, og kender deres suveræne kvalitet. Men jeg har været i tvivl om hvorvidt de har kunne sidder ordentlig fast på en lille fod, som løber og hopper rundt. Det har derfor hold mig lidt tilbage. Men da jeg fandt dem til 199,- bestemte jeg mig for at nu skulle de afprøves, til begge børnene. Det var både godt og ondt, for de er fantastisk! Så meget at jeg tror ikke vi kan undvære dem fremover – og dermed er blevet afhængige. Og til en normalpris på 550,- så kan det godt blive en dyr afhængighed for hele familien.

IMG_9216

Børnene smutter selv i skoene og de sidder godt på foden, også selvom der leges vildt. Den lækre detalje, med pelsen i toppen, er jeg helt forelsket i og gør bare skoen endnu mere eksklusiv (og så har den også hjulpet Luna, med at forstå lidt mere omkring, hvordan vi bruger ulden, til vores tøj og sko)

IMG_9222

Der er ikke så meget at sige om hjemmeskoene fra Easy Peasy, andet end at de er helt utrolig lækre og ubeskrivelig bløde! Jeg var lidt i tvivl om hver nemme de var for Luna, selv at skulle tage på, men det viste sig heldigvis at det ikke var noget problem, heller ikke selvom at velcrolukningen sidder bagpå.

IMG_9223 IMG_9224 IMG_9225

Har I erfaringer med nogle sko under ‘øko-kategorien’? og er der mærker som I gerne vil vide mere om?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin