Højtider

Hjemmebiografen

13. oktober 2014

Den første dag i ferien blev brugt på stille og rolig afslapning. Vi fik køb græskar, i den lokale øko-gårdbutik, som vi skal lave i morgen. Jeg er lidt spændt på hvor meget Albert kan finde ud af det.

Derudover overraskede Nicolaj med at komme hjem med en projektor og popcorn, for så kunne vi ‘lege biograf’ på børnenes væresle. Så ham og børnene fik sat det hele til og flyttet lidt rundt på værelset, så vi alle kunne se noget. Og jeg fik bl.a. lavet popcorn som vi kunne hygge os med.

hjemmebiograf

Både Albert og Luna var ret begejstret over ‘biografen’ i starten skulle de dog lige finde ud af, at man ikke skulle stå foran projektoreren (Malthe var heldigvis for lille til at kunne give skygge) men de fik sat sig til rette og så blev der ellers set en smule Robin Hood, som endte med at måtte afvige til fordel for Frost (som Luna ELSKER!)

hjemmebiografhjemmebiograf

En hyggelig aften som blev en dejlig afslutning på den første feriedag.  The backdrops from katebackdrop

wigs for black women 

.. Og så lige noget helt andet, har I set nyhederne fra bObles? Jeg synes de ser ret interessante ud og glæder mig til at vise jer mere omkring det, i slutningen af ugen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin