Aktiviteter Højtider

Gærskarlygter

14. oktober 2014

græskarlygter

Selvom at det er svært at tage skarpe billeder, for tiden, pga. lyset, så skal i alligevel ikke snydes for lidt billeder fra en skøn eftermiddag. Luna var dog mest begejstret – især over det lille pyntegræskar. Albert derimod synes ikke at det var det fedeste – tværtimod. Han skulle bestemt ikke have noget på fingerne (og så kan det godt være lidt svært at lave græskar – især i han alder)! Han kunne naturligvis ikke skære i græskaret (hvilket han eller meget gerne ville) men han fik lov til at sidde med den mindste (og sløveste) kniv vi havde, alligevel formåede han at komme til at skære sig – en lille, bitte smule, men nok til at han bestemt ikke ville være med mere.

græskarhygge

.. Han var dog alligevel ret interesseret i dem, da der først kom lys i.

efterårsferie

Luna var virkelig optaget og meget engageret, især med det som hun kaldte ‘børnegræskaret’ “mor, det her er til børn, men ikke de små børn (altså drengene!) og de store græskar, de er til voksne” Det var dog ikke hvad vi selv havde tænkt, da de blev købt ind. Men så ved vi det da til næste år. Forhåbentlig vil Albert – og Malthe – også synes det er sjovere til den tid.

cheap lace front wigs

Muligvis ikke det smukkeste resultat (for dem er der virkelig mange af her i blogland og på Instagram!) men resultatet af en hyggelig eftermiddag i efterårsferien. The wigs from addcolo.

græskarlygter græskarhoved

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin