Familie Højtider

Feriens sidste dag

19. oktober 2014

Så er vi allerede kommet til efterårferiens sidste dag. Tiden er, som altid, fløjet afsted – og det har været tre skønne uger. Først to med primært Nicolaj og drengene hjemme og den sidste uge med os alle samlet. En hverdag jeg (måske lidt for nemt) kunne være forfaldende til. Tre uger uden stress og uden planer, det har virkelig givet plus på overskudskontoen .. Og det har vel aldrig skadet, at gå efteråret og vinteren i møde, med et plus lige præcis dér.

Her er lidt billeder fra de seneste dage. Alt er mere eller mindre forgået i slow og på børnenes præmisser. Alligevel har vi (læs: nok mest Luna) formået at umådelig kreativ/produktiv, vi har været ud og løbe rundt i skoven, spist supper 3 ud af ugen 7 dage, haft fællesbagning og stille lege – hvor det at kunne deles og samarbejde, virkelig har været på prøve. Gode øvelser som har været lærerige for børnene.

Vi er blevet overrasket over, hvor meget glæde Luna og Albert efterhånden har af hinanden. De har stort set ikke været uvenner, til gengæld leger og griner de hele tiden – sammen.  De finder hele tiden på nye lege. I går legede de fx at Sylvanian dyrerne var deres ‘kælebørn’ (som Luna kaldte dem) og sammen legede de forskellige rollelege. Senere blev Sylvanian legen skiftet ud til fordel for ‘købmands leg’ og sådan fortsatten dagen mere eller mindre. Det giver (overraskende) meget frihed, at de selv kan underholde hinanden og finder på nye lege. Selvom at det stadig er Luna der, mere eller mindre, styrer legen, så er det sjovt at se hvordan Albert iagttager og efterligner hende, og at der kommer en fælles leg ud af det.

IMG_9314

En nem lille DIY. Malertape rundt om et glas. Luna skulle lige knække koden med hvordan man fik det rullet på (uden tapen blev filtret sammen) men da hun først fandt ud af det, så var hun klar til at producere maaange glas. Albert derimod, tabte hurtigt interessen, da det drillede lidt for meget.

IMG_9710 IMG_9711 IMG_9724

Vi fik ‘testet’ børnenes nye vinterjakker fra Freds World. To skønne jakker, som kræver et indlæg for sig.

IMG_9731 IMG_9742 Chiffon Bridesmaid Dresses uk

En af supperne var en hokkaidosuppe, hvor opskriften tog udgangspunkt i denne. Det er virkelig én af de ting jeg elsker ved efteråret og denne udgave, den smager så vanedannende dejligt. Dress from Instyledress

IMG_9538

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin