Børn

Ligheder ved søskende

29. oktober 2014

Jeg sidder og ser på billeder af Luna og Albert, da de havde Malthes alder. Luna og Albert har aldrig mindet så meget om hinanden, når det kommer til udseendet. Luna var den lille, tykke pige med det røde, krøllede hår. Albert var den lille, bitte spinkle dreng med helt glat og lyst hår.

Jeg synes at Malthe, til at starte med, ligende meget Luna. En periode synes jeg mere Albert. Men nu hvor jeg sidder og ser de gamle billeder, så er der hvis ingen tvivl om at Luna og Malthe er søskende!

Til gengæld havde Luna ikke helt så nemt til smil, hvorimod Albert nærmest konstant smilede. Malthe og også den gladeste lille dreng, der smiler bare man ser på ham. Så indtil videre har han Lunas udseende og Alberts sind – men er alligevel helt sin egen.

Helt kliché agtigt – hvor er tiden dog fløjet af sted. Det føles som 100 år siden at vi stod, som 21 årig, i en mini lejlighed i Aarhus, med denne lille, dejlige pige – som ændret vores liv fuldstændigt. Meget er sket siden – udover der er tilføjet to lækre drenge, til familien. Jeg er (heldigvis) blevet klogere på en hel del ting, når det kommer til at være mor. Jeg kan helt sidde og krumme tæer over mange af vores beslutninger dengang; fx at hun sidder i en babybjörn bæresele – og vender væk fra os! At jeg (næsten) ikke havde en holdning til hvad legetøj hun skulle have (og putte i munden), hvad tøj hun havde eller hvad hun skulle spise. Al begyndelse er svær, og hun var grunden til at jeg begyndte at interessere mig for økologi og kemi, og hvad det egentlig var jeg udsatte hende for.

.. For en god ordens skyld, så er alle billederne af Luna ;)

IMG_6975 IMG_7176 IMG_7589 IMG_8156 IMG_8546IMG_0004

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malene skaadegaard 10. november 2014 at 17:25

  Louise, jeg elsker din blog! hvorofr har jeg ikke læst den noget før? vi brænder jo begge to for det kemifri og bæredygtige liv.. jeg har læst bloggen fra ende til anden, glæder mig til at følge fast med fremover :-)
  hilsner fra Malene

  • Reply Louise 10. november 2014 at 20:31

   Hvor er du skøn, Malene! :D Og tak! Må sige at jeg kun kan sige i lige måde, jeg har jo fulgt lidt med på din egen blog og må sige at jeg misunder jeres boligprojekter og ikke mindst dine evner i et køkken ;)

 • Reply B. 10. november 2014 at 23:08

  Håber ikke det er for personligt.

  Men hvordan tog venner og familie det, da i lagde jeres Livsstil om? :-)
  Herhjemme synes jeg nemlig vi kæmper lidt med accept fra omgangskredsen – desværre. og det kan virkelig være udfordrende…

  Og tak for en skøn skøn blog!

 • Leave a Reply

  Highslide for Wordpress Plugin