Beklædning

Bæredygtige vinterjakker

16. november 2014

Jeg har i flere år ledt efter den perfekte ‘øko-vinterjakke’ og har endnu ikke fundet det. Problemet, i år, er bare at Nicolaj afleverede min gamle jakke i genbrugen, for så ville jeg jo helt sikkert få fundet frem til en i år. Troede både han og jeg.

Nu er vi så i midt november – og jeg har stadig ikke fundet den. Heldigvis har jeg endnu ikke manglet en (hurra for varme trøjer, overgangsjakker og mildt vejr) men der skal altså besluttes for en, inden det for alvor bliver koldt .

Jeg har derfor fundet frem til lidt forskellige bud. Jeg er endnu ikke helt sikker på hvilken en det bliver – måske det slet ikke bliver en af disse modeller. Men jeg nægter altså at købe et billigt alternativ, indtil jeg finder den perfekte jakke.

vinterjakker3

vinterjakker

1: Hoodlamp 2: Fjallraven 3: Gudrun Gudrun 4: Gudrun Gudrun

5: Valentine Gauthier 6: Johanne Rubenstein 7: Kuyichi 8: Kuyichi

Hvis I har et bud på andre mærker eller modeller så sig endelig til. Forhåbentlig giver et større udvalg det lidt nemmere at finde frem til den rigtige.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Highslide for Wordpress Plugin