Ikke kategoriseret Legetøj

Alberts juleønsker

17. november 2014

De første ønsker til jul er så småt ved at være på plads. Den første list, som er færdig, er Alberts. Selvom at han har fødselsdag d. 30. december, har jeg vagt at lave to ønskesedler – en til jul og en til fødselsdagen. Ikke at der er så stor forskel på de forskellige ønsker, men da det er en dag som ofte kan blive overset af både jul og nytår, så skal han naturligvis have to lister – ligesom alle andre børn.

Den første er altså juleønskerne. I år er det lidt nemmere at finde frem til hans ønsker, da han kan bruge lang tid på at køre med biler og tog (hvor smart er det ikke lige at Brio toget bare kan lades os) Vi bliver alle skudt af forskellige genstande som bare minder lidt om en pistol og ham og Luna leger ofte farlige dyr. Desuden er han blevet rigtigt glad for hans metal gåbil (som han fik sidste jul) og på Skejby havde de en benzinstander, som han synes var rigtigt spændende, derfor var det jo et oplagt ønske. Vi håber på at der kommer noget sne, på et eller andet tidspunkt. En smuk kælk med ryglæn (som nemt kan tages af) vil være et oplagt juleønske, som vil bringe glæde mange år fremover. Han er stadig interesseret i alle former for musik og lyder, så et par rasleæg vil han helt sikkert kunne bruge. Af de lidt mere ‘kedelige’ pakker har jeg fundet et smuk skjorte og den lækreste strik, som han helt sikkert kunne være rigtigt lækker i.
albertsjuleønskerBrio tog – Brio station – RasleægBenzinstander – Drage kostume – Pistol i træ – Kælk med ryglæn – Serendipity strikPierrot la Lune skjorte – Metal biler – Skjold og sværd

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply ditte 5. december 2014 at 18:39

  HEJ LOUISE. HVOR ER DENNE FINE KÆLK OG ULD STRIK TRØJE FRA?

 • Reply Louise 16. december 2014 at 12:42

  Hej Ditte,

  Under billeder er der links til div. ting :) Striktrøjen er fra Serendipity – den er SÅ fin. Ønsker den også til mig selv ;)

  Venlig hilsen Louise

 • Leave a Reply