Legetøj Ønsker

Malthes juleønsker

19. november 2014

Malthe er nok den, af os, som er nemmest at lave ønsker til – bare det kan bides i, så er han glad. Når det er sagt så har han to større søskende = han mangler ikke babylegetøj. Jeg har derfor fundet frem til nogle ting som kan bruges nu, men også ting som kan bruges i årene fremover.

Luna fik Rokkefåret, som den første julegave, fra os. Albert fik en metal gåbil, så Malthe skal naturligvis også have en ‘større’ første julegave. Vi har næsten besluttet os for at det skal være brandbilen.Derudover kan vi se hvor meget glæde børnene har af Ostheimer legetøjet. Personligt synes jeg at det er noget af det smukkeste legetøj! og vores samling kan altid udvides, derfor tænker jeg at det, udover ekstra dyr, kunne være sjovt med lidt træer og en lille sø.

Som barn nr. tre betyder det også at man har arvet en del tøj. Men Malthe kunne virkelig godt bruge et par lækre, økologiske bukser, nogle fine, varme striktrøjer, en vest til at have over div. bodies og så mangler han konstant savlesmækker. Den fra Vivatex synes jeg er et fint bud på en økoudgave.

Siden jeg så den smukke julekalender på CIFF, har jeg tænkt på den lige siden. Jeg tror at den vil bringe glæde hos alle børnene, men eftersom at Malthe endnu ikke har så meget som er hans, så valgte jeg at det var ham som skulle have den på ønskelisten.

Det fine mumi stel så jeg for noget tid siden, men glemte det (underligt nok) igen. For nogle dage siden så jeg det på Instagram og blev igen mindede om det. Jeg tænker at det var noget som ville være glimrende, nu hvor Malthe så småt er begyndt at smage på forskelligt mad, og mange kopper og tallerkner flyver rundt. Det er fint, holdbart og fri for grim kemi – what’s not to like.

 

malthesjuleønsker

 

Ostheimer træ – Ostheimer dyr – Ostheimer træer – Ostheimer sø – Billedebog – Savlesmæk – Mumi tallerkenMumi kop – Lampe – Fub cardigan – Vest – Strik – Fub bukser – Brandbil – Regnbue – Julekalender

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katrine jensen 3. december 2014 at 13:48

  Hej Louise. Jeg er glad fOr at læse med på din blog.
  Jeg er selv begyndt at være optaget af øko, og prøver at indføre mere i familien.
  Vi er en børnEfamilie ligesom jeres. Jeg synes det kan være svært økonomisk, men er klar over en økologisk livsstil Keæver, at man prioriterer. Jeg tænkte, om du vil skrive lidt om, hvordan I lever og får pengene til at række?
  Igen tAk for gOd læsning :)
  Mvh kaTrine.

 • Reply Louise 3. december 2014 at 20:38

  Hej Katrine,

  Tak for din besked. Spændende at du er ved at indføre “øko-livsstilen” i familien, et valg der kræver en del læsning omkring de forskellige emner, men også et valg der giver rigtigt meget mening. Jeg synes hele tiden at der kommer nye ting, som har noget med den økologiske tanke at gøre, som gør at, vi som familie, konstant er i udvikling. Som sagt spændende, hold mig endelig updatet på hvordan det lykkes for jeres familie :)

  Men ja, det vil jeg naturligvis gerne komme nærmere ind på. Altid dejligt med forslag til indlæg. Tak. Jeg vil prøve at få skrevet lidt ned og komme med et indlæg inden længe.

  Venlig hilsen Louise

 • Reply ditte 5. december 2014 at 18:37

  hEJ lOUISE. jEG LÆSER ALTID MED PÅ BLOG, DET ER RIGTIG GOD INSPIRATION. JEG TÆNKTE PÅ HVOR DEN FINE ULD/STRIKVEST ER FRA?

 • Reply Louise 16. december 2014 at 12:40

  Mange tak, Ditte :) Det er dejligt at høre. Den fine vest er fra mormor.dk du skulle meget gerne komme frem til den, hvis du klikker på linket ‘vest’

  Venlig hilsen Louise

 • Leave a Reply